Laddar ...
Sparar ...

Raceland Norrköping

Anmälan stängd

Datum 2019-08-14 17:00 - 20:00
Distrikt SMC Östergötland
Bana Raceland, Norrköping
Kurstyp Knix
Kursansvarig Jan Paulsen 0733186534
Platser kvar 32
Tider 17:00 - 20:00
Anmälan stänger 2019-08-14 15:00 Stängd
Pris: SMC-medlemmar 300 SEK
Pris: Ej medlem 400 SEK

Kursinformation

KNIX på Raceland
Kursen är uppdelad i fyra hastighetsgrupper, men det kan komma att ändras om det blir för få deltagare.
I grupp 1 kör de lugnaste förarna (de som inte tidigare kört på KNIX eller endast 1-2 gånger) och i grupp 4 kör de snabbaste (de som kört KNIX 15 gånger eller fler). Bli inte oroliga om det skulle vara fullt i grupp 1, anmäl er då i grupp 2. Vi kan ju alltid göra så att det blir två lugna grupper.

Var på plats i god tid så att vi hinner säkerhetskontrollera din mc medan du skriver in dig. Är du inte på plats i tid riskerar du att missa ett eller flera kör-pass eftersom vi måste skriva in dig, säkerhetskontrollera din mc och hålla förarmöte separat med dig.

Det obligatoriska förarmötet startar 16.40 och då skall du närvara. De som inte närvarar eller kommer för sent till inskrivningen, riskerar att gå miste om ett körpass.

Vi har tillgång till både toaletter och vatten.

Medtag gärna en egen vattenflaska så att du kan fylla på med vatten under kursen.

Betalar gör du till swish-nummer 123 563 80 93 SMC Östergötland. Viktigt är att du märker betalningen med ”KNIX och kursdatum”. Vi vill helst undvika kontanter och vi kan tyvärr inte ta emot kortbetalningar. Se till att medföra medlemskortet om ni vill köra till medlemspriset. Annars får ni betala ”icke medlems-pris”.
Du måste ha ditt körkort med dig, om du övningskör måste du se info https://www.svmc.se/smc/SMCs-arbete--fragor/Motorcyklisten/korkort/Ovningskor-med-SMC/ .

Vi rekommenderar starkt att ni läser ”Viktigt/Ny på Raceland” som ni hittar på vår hemsida eller via den här sökvägen: https://www.svmc.se/Distrikt/ostergotland/School/Ny-Pa-Raceland/
Där hittar ni allt viktigt så att ni kan komma väl förberedda till en fantastisk kursdag.

Varmt välkomna!

Anmälan ej öppen för deltagare