Laddar ...
Sparar ...

Rörken

Anmälan stängd

Datum 2018-05-28 18:00 - 22:00
Distrikt SMC Uppsala
Bana Rörken
Kurstyp Knix
Kursansvarig Anders Hjelm 073-960 29 92
Platser kvar 18
Tider 18:00 - 22:00
Anmälan stänger 2018-05-25 00:00 Stängd
Pris: SMC-medlemmar 200 SEK
Pris: Ej medlem 300 SEK

Kursinformation

Föranmälan till Knixkurs på Rörken för alla motorcyklister.

OBS! Läs denna länk
först, innan du anmäler dig här.

Observera att det inte är ett krav att du föranmäler dig, du kan även anmäla dig på plats, men vill du vara säker på att få en plats, kan det naturligtvis vara bra att göra det.

Observera också att det f.r.o.m. fredag före kursen står att den är stängd, detta betyder bara att förhandsbokningen är stängd, du kan fortfarande anmäla dig till kursen på plats.

Om du vill föranmäla dig, ska hela kursavgiften inklusive föranmälningsavgiften på 50kr (totalt 250:- för SMC-medlem och 350:- för icke SMC-medlem,) vara betald till SMC Uppsalas Bg 5078-4479 inom en vecka efter din anmälan, anmäler du dig senare än en vecka innan kursen gäller senast torsdagen före kursdagen som sista betalningsdag. I meddelanderutan skriver du namn och kursdatum samt Knix.

OBS! T.o.m. 25 år så får du 100:- ungdomsrabatt!

Har du Årskort eller Presentkort, skriver du det i meddelanderutan i anmälan, vill du köpa årskort eller presentkort se här
.

OBS! Senast 30 min före kursstart måste du finnas på plats för att din förbokning ska gälla. Om du inte finns på plats då eller om du av annat skäl inte kan eller får delta (trasig mc eller saknat körkort tex) återbetalas inte den inbetalade kurs- och förbokningsavgiften.

Du väljer vilken grupp du vill vara deltagare i. Har du aldrig kört Knix förut väljer du Grupp 1 grön, grundregeln är sedan att du väljer den grupp du kört tidigare eller ETT steg mer. Det går att anmäla sig även om man inte är inloggad men vi rekommenderar att du loggar in så slipper du fylla i alla uppgifterna om dig.

Anmälan ej öppen för deltagare