Laddar ...
Sparar ...

Raceland, Norrköping

Datum 2018-05-12 10:00 - 2018-05-12 16:00
Distrikt SMC Östergötland
Bana Raceland, Norrköping
Kurstyp Avrostning
Kursansvarig Jan Paulsen 073-318 65 34
Platser kvar 36
Tider 10:00 - 16:00
Anmälan stänger 2018-05-11 16:00 Stängd
Pris: SMC-medlemmar 250 SEK
Pris: Ej medlem 300 SEK

Kursinformation

Custom- och Touringkurs
Denna avrostning riktar sig främst till custom- och touringmotorcyklar. Även andra motorcyklar är välkomna, men vissa av övningarna kan te sig som för enkla.

Kursen genomförs som en heldagskurs.

Inskrivningen öppnar senast kl. 08.45 och den stänger kl. 09.30. Var på plats i god tid så att vi hinner besiktiga din mc medan du skriver in dig. Är du inte på plats i tid riskerar du att missa ett eller flera kör-pass eftersom vi måste skriva in dig, besiktiga din mc och hålla förarmöte separat med dig.

Det obligatoriska förarmötet startar kl. 09.40 och då skall du närvara. De som inte närvarar eller kommer för sent till inskrivningen, riskerar att gå miste om ett körpass.

Vi har tillgång till både toaletter och vatten.

Det är inte planerat någon servering under kursen, så tag med egen lunch för att inte tappa orken i slutet av dagen. Vi har fått önskemål från flertalet av våra deltagare att ha en grill tänd under lunchtid, så att ni kan grilla någon egen medhavd matbit. Det kommer vi självklart ha….
Medtag också en dricksflaska så att ni kan få i er dricka under dagen.

Betala gör du enklast till swish-nummer 123 563 80 93 SMC Östergötland märk betalningen med ”KNIX och datum”.
Vi vill helst undvika kontanter och vi tar inte emot kortbetalningar. Se till att medföra medlemskortet om ni vill köra till medlemspriset. Annars får ni betala ”icke medlems-pris”.
Ha även ditt körkort med dig om du inte övningskör.

Vi rekommenderar starkt att ni läser ”Viktigt/Ny på Raceland” som ni hittar på vår hemsida eller via den här sökvägen: http://www.svmc.se/Distrikt/ostergotland/School/Ny-Pa-Raceland/
Där hittar ni allt viktigt så att ni kan komma väl förberedda till en fantastisk kursdag.

Varmt välkomna!

Anmälan ej öppen