Laddar ...
Sparar ...

Amsberg

Datum 2017-08-20 11:00 - 16:00
Distrikt SMC Dalarna
Bana Amsberg
Kurstyp Knix
Kursansvarig Marie Börjesson 070-230 57 20
Platser kvar 6
Tider 11:00 - 16:00
Anmälan stänger 2017-08-18 11:00 Stängd
Pris: SMC-medlemmar 250 SEK
Pris: Ej medlem 400 SEK

Kursinformation

Viktigt/Ny på Amsberg
Kom i god tid för det finns
begränsat antal platser i varje grupp. Inskrivningen börjar 11:00-11:30
Efter 11:30 är din förbokade plats tillgänglig för drop in.
Det här är vad som händer när du kommer till Amsbergs motorbana på en knix-kurs.
Innan du kommer - Förberedelser
• Tänk på att förbereda dig med dryck både före och under kursen, vatten fungerar alldeles utmärkt. Det brukar ta på krafterna, framförallt under varma och soliga dagar.
• Normalt brukar det ju inte vara några problem att få plats på våra Knixkurser, men när det är extra vackert hojväder blir trycket alltid större. Vill du vara extra säker på en bokad plats, kan du föranmäla dig.
• Tänk på att din motorcykel och utrustning ska vara i bra skick. Det vore synd om exempelvis dåliga däck eller läckande packboxar skulle stoppa ditt deltagande.
• Se till att du har tillräckligt med bränsle för hela Knixkörningen, så slipper du missa någon viktig del av utbildningen.
• Vi använder inte ljudmätare på Amsberg. Men se till att din hoj har en bra ljuddämpare ändå så att alla får en trivsam kursdag.
• Tänk på att vara på plats i god tid. Inskrivningen öppnar en timme före första körtid och då är det bra att vara på plats. Är det vackert väder kan det vara många som vill ha en kursplats.
Parkering
När du kommer fram till gokartbanan parkerar du din motorcykel före avspärrningen innan bandepån.
Anmälan sker vid inskrivningen vid bordet intill huset i depån och ibland kan det vara kö till anmälningen. Där får du en anmälningsblankett som du fyller (tydligt) i med dina personuppgifter, mc uppgifter. Denna blankett lämnar du sedan till en instruktör som tillsammans med dig genomför säkerhetskontroll av din mc, där du också får visa upp dina skyddskläder, hjälm och ditt körkort, Sedan då du fått godkänt av din instruktör och fått blanketten signerad så går du tillbaka till anmälningsbordet och visar SMC-medlemskort samt betalar deltagaravgiften kontant eller swish. Utan körkort (eller övningskörningsavtal) får du tyvärr inte köra.
Kom i god tid för det finns begränsat antal platser i varje grupp. Inskrivningen börjar 11:00-11:30
Välkommen
Kursansvarig Marie Börjesson 070-2305720

Anmälan stängd för deltagare