VIKTIGT MEDDELANDE: SMC byter affärssystem 1 oktober. Systemet kommer vara helt nedstängt mellan 1 oktober till den 5 oktober.
Laddar ...
Sparar ...

Pite Dragway Långnäs

Anmälan stängd

Datum 2019-06-29 10:30 - 16:00
Distrikt SMC Norrbotten
Bana Pite Dragway Långnäs
Kurstyp Knix
Kursansvarig Jonas Blomberg 0706995034
Platser kvar 4
Tider 10:30 - 16:00
Anmälan stänger 2019-06-29 08:30 Stängd
Pris: SMC-medlemmar 300 SEK
Pris: Ej medlem 300 SEK

Kursinformation

Knixkurs är en trafiksäkerhetskurs där vi tränar oss på att sitta, titta och svänga rätt och hantera vår motorcykel, även i en eventuell paniksituation.

Det kommer att vara möjligt att skriva in sig på plats, men antalet platser är begränsat och anmälda på webben går före. I händelse av otjänligt väder kan kursen komma att flyttas eller ställas in, håll koll på SMC Norrbottens hemsida för information.

Det kommer att finnas kaffe, hamburgare och drickor till försäljning när vi jobbat oss varma och törstiga, ta med er en egen vattenflaska, det går mycket vatten när man har så här roligt!

Betalning av anmälningsavgift sker på plats, helst med Swish men kontanter går också bra.

Vad behöver jag veta
För att köra SMCs trafikkurser ska man ha körkort för MC.
Din MC måste vara minst trafikförsäkrad och klara fordonsbesiktningen.
Det är din egen fordonsförsäkring som gäller för att köra på SMCs kurser. Läs mer på Försäkring vid SMCs fortbildning.

Övningskörning på Knix
Grundkurs Knix på gokartbanor är fortbildning men det är också tillåtet att öva för den som övningskör. Du måste givetvis ha med din handledare (med handledartillstånd) som ansvarar för dig under övningarna. Läs mer i Övningskörningsavtalet som du kan skriva ut och ta med dig till utbildningen.
Ta med Körkortstillstånd, handledare och handledartillstånd.

Vid dåligt väder
Vi har beställt strålande sol och lagom varmt, men i händelse av att väderbeställningen inte går igenom, och vädret skulle vara otjänligt kan kursen komma att ställas in. håll koll på SMC Norrbottens hemsida eller facebooksida för information. Vi kommer också att meddela eventuella förändringar via mail, så se till att din mailadress är aktuell när du anmäler dig.

Anmälan ej öppen för deltagare