Laddar ...
Sparar ...

Rörken

Anmälan stängd

Datum 2019-08-25 10:00 - 14:00
Distrikt SMC Uppsala
Bana Rörken
Kurstyp Knix
Kursansvarig Anders Hjelm 0739602992
Platser kvar Platser slut
Tider 10:00 - 14:00
Anmälan stänger 2019-08-23 00:00 Stängd
Pris: SMC-medlemmar 200 SEK
Pris: Ej medlem 300 SEK

Kursinformation

Föranmälan till Knixkurs på Rörken för alla motorcyklister.

OBS! Läs denna länk
först, innan du anmäler dig här.

Observera att det inte är ett krav att du föranmäler dig, du kan även anmäla dig på plats, men vill du vara säker på att få en plats, kan det naturligtvis vara bra att göra det.

Observera också att det f.r.o.m. fredag före kursen står att den är stängd, detta betyder bara att förhandsbokningen är stängd, du kan fortfarande anmäla dig till kursen på plats. Den dag kursen går försvinner kursen i SMC-kalendern, detta är helt normalt och betyder inte att kursen är inställd.

Om du vill föranmäla dig, ska hela kursavgiften inklusive föranmälningsavgiften på 50kr (totalt 250:- för SMC-medlem och 350:- för icke SMC-medlem,) vara betald till SMC Uppsalas Bg 5078-4479 inom en vecka efter din anmälan, anmäler du dig senare än en vecka innan kursen gäller senast torsdagen före kursdagen som sista betalningsdag. I meddelanderutan skriver du namn och kursdatum samt Knix. Har inbetalningen inte inkommit i tid kommer din anmälan att avbokas. Observera att anmälan är bindande och ingen återbetalning medges.

OBS! T.o.m. 25 år så får du 100:- ungdomsrabatt!

Har du Årskort eller Presentkort, skriver du det i meddelanderutan i anmälan, vill du köpa årskort eller presentkort se här
.

OBS! Senast 30 min före kursstart måste du finnas på plats för att hinna med att besiktiga din mc och gå introkurs etc., är du förbokad släpps din plats till köande på plats om du inte kommit då.

Du väljer vilken grupp du vill vara deltagare i. Har du aldrig kört Knix förut väljer du Grupp 1 grön, grundregeln är sedan att du väljer den grupp du kört tidigare eller ETT steg mer. Det går att anmäla sig även om man inte är inloggad men vi rekommenderar att du loggar in så slipper du fylla i alla uppgifterna om dig.

Anmälan ej öppen för deltagare