Laddar ...
Sparar ...

Monzta Älvdalen

Datum 2020-08-14 17:00 - 2020-08-16 15:00
Distrikt SMC Dalarna
Bana Monzta Älvdalen
Kurstyp Knix
Kursansvarig Marie Börjesson 0702305720
Platser kvar 24
Tider 17:00 - 15:00
Anmälan stänger 2020-08-12 17:00
Pris: SMC-medlemmar 2500 SEK
Pris: Ej medlem - SEK

Kursinformation

Välkommen till knix på Monzta fredagen den14 augusti t.o.m 16 augusti -20.
Kursen är öppen för alla, ni är välkomna oavsett ålder och märke på motorcykeln. Knix på Monzta tränar vi i ett tryggt tempo, rätt placerad på vägen och med goda marginaler, likt en 70 väg utan möten. Detta för att bli bättre på att hantera överraskningar och medtrafikanter med den goa känslan av kontroll i magen. Vi kommer även att träna broms och blickövningar. Körning, teori och manövergård kommer att varvas under dessa två kursdagar.
Paketpris 2500KR för medlem. Betalas till Bankgiro 5428-6745 (OBS nytt BG-nummer!) (ange namn och mobilnr) Sista anmälningsdag 1/8 samt betalning. ANMÄLAN ÄR BINDANDE. För återbetalning krävs läkarintyg.
I paketpriset ingår boende (2nätter) med del i dubbelrum på Hotell Älvdalen, middag fredag och lördag kväll, lunch lördag och söndag. Fika och vatten kommer att finnas på Monztabanan. Lunch och middag äter vi på Hotellet.
Att tänka på:
Du måste ha Körkort med MC behörighet. Vid övningskörning skall handledare och intyg vara med, behöver inte köra i samma grupp (läs mer på www.svmc.se) Motorcykeln ska vara godkänd att användas i trafik, alltså skattad och besiktigad. För att klara bullerkraven på banan måste cykeln också ha godkänt avgassystem max 90db gäller på Monztabanan. Motorcykeln skall vara minst trafikförsäkrad. Inskrivning/säkerhetskontroll är mellan kl.17-18:30 fredag den14/8. I kommentarsfältet skriver du önskemål om du vill dela rum med någon, skriv namn på personen. Specialkost skriver du också. Monzta är en perfekt bana att ha roligt på.
Har du frågor eller funderar över något, hör av dig. Nu i Covid-19 tider får du eget rum om du inte har någon kompis eller käresta att dela med. Ingen extra avgift tillkommer. Vi och Hotell Älvdalen följer folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Välkommen
Kursansvarig: Marie Börjesson 070-2305720(svarar jag inte lämna ett meddelande så ringer jag upp)hardesign.marie@gmail.com

Föranmälan Deltagare

Med föranmälan tilldelas snabbt och smidigt en plats.

Dina personuppgifter (ändra om felaktiga)

Logga in för att se anmälda funktionärer


Dina kontaktuppgifter

Vänligen uppge ett mobilnummer vi kan nå dig på
Vänligen fyll i epost så vi kan skicka eventuell extra kursinformation!

Min ICE-information (nödkontakt)

ICE är kontaktinformation till anhöriga vid eventuell olycka.

Obs, fyll endast i om extra information är efterfrågad i kursanmälningsinformationen.

Du måste godkänna villkoren för anmälan till kurs hos SMC!