Laddar ...
Sparar ...

Vuollerim Kartingring

Anmälan stängd

Datum 2019-07-06 10:00 - 2019-07-07 15:00
Distrikt SMC Norrbotten
Bana Vuollerim Kartingring
Kurstyp Knix
Kursansvarig Maria Syrjälä 0705552841
Platser kvar 14
Tider 10:00 - 15:00
Anmälan stänger 2019-07-06 10:00 Stängd
Pris: SMC-medlemmar 600 SEK
Pris: Ej medlem 600 SEK

Kursinformation

Två dagar knix på Gokartbanan i Vuollerim. Knixkurs är en trafiksäkerhetskurs där vi tränar oss på att sitta, titta och svänga rätt och hantera vår motorcykel, även i en eventuell paniksituation.

Föranmälan krävs då vi behöver beställa lunchen i förväg och därför behöver veta hur många vi blir. Vid eventuell matallergi behöver du vid anmälan fylla i fältet "Meddelande till kursansvarig" med de allergier det gäller. Lunchen betalas på plats av varje deltagare för sig.

Betalning av anmälningsavgift sker på plats, helst med Swish men kontanter går också bra.

Ta med er en egen vattenflaska, det går mycket vatten när man har så här roligt!

För SMCs trafikkurser krävs giltigt körkort, och det kontrolleras av funktionärerna vid inskrivningen. Se till att ha det med dig.

Din MC behöver vara minst trafikförsäkrad, och klarat kontrollbesiktningen. Det är din egen försäkring som gäller på kursen. Läs mer om detta på SMCs sida om försäkring vid fortbildning för att veta om din försäkring gäller.
https://www.svmc.se/school/Forsakring_vid_SMCs_fortbildning/

Vi har beställt strålande sol och lagom varmt, men i händelse av att väderbeställningen inte går igenom, och vädret skulle vara otjänligt kan kursen komma att ställas in. håll koll på SMC Norrbottens hemsida eller facebooksida för information. Vi kommer också att meddela eventuella förändringar via mail, så se till att din mailadress är aktuell när du anmäler dig.

Välkomna till en rolig MC-dag på Vuollerim Kartingring! :)

Anmälan ej öppen för deltagare