Laddar ...
Sparar ...

Gruskurs 1L(andsväg)

Anmälan stängd

Datum 2020-08-29 10:00 - 11:00
Distrikt SMC Jönköping
Bana Aditro - Torsviks industriområde
Kurstyp Gruskurs
Kursansvarig Erik Hedman 0702929848
Platser kvar Obegränsat
Tider 10:00 - 11:00
Anmälan stänger 2020-08-27 10:00
Pris: SMC-medlemmar - SEK
Pris: Ej medlem - SEK

Kursinformation


I nuläget har vi för avsikt att genomföra denna kurs. Vi följer utvecklingen av pandemin noggrant och håller oss uppdaterad på vad våra experter och myndigheter beslutar och rekommenderar. Vi förbehåller oss dock rätten att ställa in kursen med kort varsel om förutsättningarna ändras.

Är du intresserat av att gå kursen ska du självklart anmäla dig! Vi avvaktar med betalningen till vi ser att kursen blir av. Då får du ett mail av oss som talar om hur du ska göra för att betala.

Fördelen om du anmäler dig är att du får information av oss via e-post om/när något inträffar!OBSERVERA ATT DET INTE ÄR RÄTT BANA I KURSINFORMATIONEN!!!

Den 29 augusti kommer vi att hålla en Gruskurs 1L(andsväg). Den vänder sig till alla motorcyklister som vill bli säkrare på att köra på grusvägar. Speciellt till dem som tycker det är jobbigt med vägbyggen utan asfalt, grusvägen till badstranden eller till sommarstugan. För dem som kanske vänder när de kommer en grusväg och hellre tar en lång omväg på asfalt istället för ett par km på grusväg.

Gruskurs 1L fungerar även som instegskurs för den som är nyfiken på att börja köra grus.

Här fungerar alla typer av motorcyklar, allt från custom- till sport- och touring-mc. Du behöver inte ha grusdäck. Det går lika bra med vanliga landsvägsdäck!

De övningar som är med på kurserna syftar till att öka dina körtekniska kunskaper och med den kommer tryggheten i körningen. Med trygghet och kunskap minskar rädslan och risken för panik- eller överlevnadsreaktioner och följden blir säkrare MC-förare.

Denna kurs är inte öppen än för anmälningar. Vi återkommer här med mer info senare när alla detaljer är klara!

Anmälan ej öppen för deltagare