Laddar ...
Sparar ...

Pite Dragway Långnäs

Datum 2018-08-11 10:30 - 2018-08-11 16:00
Distrikt SMC Norrbotten
Bana Pite Dragway Långnäs
Kurstyp Knix
Kursansvarig Maria Syrjälä 070-555 28 41
Platser kvar 1
Tider 10:30 - 16:00
Anmälan stänger 2018-08-11 08:30 Stängd
Pris: SMC-medlemmar 300 SEK
Pris: Ej medlem 300 SEK

Kursinformation

Knixkurs är en trafiksäkerhetskurs där vi tränar oss på att sitta, titta och svänga rätt och hantera vår motorcykel i måttliga farter - även i en ev paniksituation.

Det kommer att vara möjligt att skriva in sig på plats, men antalet platser är begränsat och anmälda på webben går före. I händelse av otjänligt väder kan kursen eventuellt komma att flyttas eller ställas in, håll koll på SMC Norrbottens hemsida för information.

Det kommer att finnas kaffe, hamburgare och drickor till försäljning när vi jobbat oss varma och törstiga, ta med er en egen vattenflaska, det går mycket vatten när man har så här roligt!

Betalning av anmälningsavgift sker på plats, helst med Swish men kontanter går också bra.

Välkomna :)

För SMCs trafikkurser krävs giltigt körkort, och det kontrolleras av funktionärerna vid inskrivningen. Se till att ha det med dig.

Din MC behöver vara minst trafikförsäkrad, och klarat besiktningen. Det är din egen försäkring som gäller på kursen. Läs mer om detta på SMCs sida om försäkring vid fortbildning för att veta om din försäkring gäller.
http://www.svmc.se/school/Forsakring_vid_SMCs_fortbildning/

Vi har beställt strålande sol och lagom varmt, men i händelse av att väderbeställningen inte går igenom, och vädret skulle vara otjänligt kan kursen komma att ställas in. håll koll på SMC Norrbottens hemsida eller facebooksida för information. Vi kommer också att meddela eventuella förändringar via mail, så se till att din mailadress är aktuell när du anmäler dig.

Anmälan ej öppen