Laddar ...
Sparar ...

INSTÄLLD Tuvängen

Anmälan stängd

Datum 2020-05-03 10:00 - 14:00
Distrikt SMC Stockholm
Bana Tuvängen
Kurstyp Knix
Kursansvarig Gustav Eriksson 0768211081
Platser kvar 1
Tider 10:00 - 14:00
Anmälan stänger 2020-04-28 23:00 Stängd
Pris: SMC-medlemmar 350 SEK
Pris: Ej medlem 450 SEK

Kursinformation

Knixkurs för alla motorcyklister.Föranmälan är inget krav men säkrar upp en plats för dig. Hälften av platserna går att föranmäla sig till. Resten av platserna delas ut på kursdagen till de som är först på plats. En funktionär kommer att dela ut könummer.
Inskrivningen är emellan ca 8 och 9:00. Är du inte inskriven 9:00 får du inte delta på kursen. Kurs på banan 10-14.

För att din föranmälan ska vara giltig måste hela kursavgiften plus föranmälningsavgiften 50 kr, dvs. 350 kr för SMC-medlem/450 kr för icke SMC-medlem, vara betald till SMC Stockholms bankgiro 158-3186 senast tisdagen före kursdagen (samma dag som kursen stängs för förbokning) ELLER 1 vecka efter bokning, beroende på vad som kommer först, annars förloras den.

Obs! I meddelanderutan på bankgiroinbetalningen skriver du ditt namn och kursdatum samt knix. T.ex. "Sven Svensson 26/5 Knix"
I bokningssystemet kommer kursen stå som stängd från och med onsdagen innan kursstart men det är bara föranmälan som är stängd. Du kan fortfarande anmäla dig till kursen på plats. På plats tar vi emot kontanter eller Swish.

För de föranmälningar som inte betalts så kommer de delas ut i turordning på plats den aktuella kursdagen på Tuvängen.
Du som föranmält dig måste vara vid inskrivningen senast kl. 9:00 och kvittera ut din plats, annars måste vi låta platsen gå vidare till de som väntar i kön. Om du som föranmält dig inte finns på plats till kl. 9:00 eller om du av annat skäl inte får/kan delta (t.ex. sjuk, trasig mc eller saknar körkort) återbetalas inte den inbetalade kurs- och förbokningsavgiften. Det är tillåtet att sälja platsen vidare men kontakta kursansvarig först för information.

Det finns 6 st förbokningsbara platser i grupp 1 och 8 st platser i övriga grupper, se nedan. Boka INTE en grupp som du inte är bekväm och erfaren nog för att köra i. Är platserna i gruppen slut som du vill köra med får du komma och anmäla dig på plats. Du kommer INTE bli flyttad till en redan full grupp!

GruppFörbokningbara platserTotalt
1 GRÖN612
2 GUL815
3 BLÅ815
4 RÖD815


Det går att föranmäla sig även om man inte är inloggad men vi rekommenderar att du loggar in så slipper du fylla i alla uppgifterna om dig.

Du väljer vilken grupp du vill vara deltagare i. Vi delar in följande fyra grupper:
GRÖN (grupp 1, totalt 12 deltagarplatser) = långsam/nybörjare, första gången på gokartbana.
GUL (grupp 2, totalt 15 deltagarplatser) = lite snabbare än grön , erfarenhet av gokartbana.
BLÅ (grupp 3, totalt 15 deltagarplatser) = ännu mer erfarenhet av gokartbana.
RÖD (grupp 4, totalt 15 deltagarplatser) = stor erfarenhet av gokartbana.

Kom i god tid. Fina dagar har platserna en strykande åtgång.Föranmälan betalas inte tillbaka vid force majeure!

Anmälan ej öppen för deltagare